Conor McGregor – Complet Zero – XTB

Conor McGregor - Complet Zero - XTB

Investește în Acțiuni și ETF-uri cu deținere, la XTB.
– Comision 0
– Dimensiunea minimă a ordinului pe Acțiuni și ETF-uri = 10 EUR/USD
– Peste 3000 de Acțiuni din Europa și SUA
– Peste 200 de ETF-uri
– Asistență clienți 24/5
– Aplicație de investiții simplă și intuitivă

Cu aproape 20 de ani de experiență în piețele financiare, XTB este, în prezent, unul dintre cei mai mari brokeri de instrumente derivate din lume și o companie completă de investiții listată pe Bursa de la Varșovia. XTB Group include companii reglementate de cele mai mari autorități de supraveghere din lume, inclusiv FCA, CySEC și KNF. XTB este o companie de tip Fintech, ale cărei valori sunt încrederea, tehnologia și suportul de calitate. Din 2012 și până în prezent Grupul XTB s-a extins pe 12 piețe majore din Europa, America Latină și Asia și a atras peste 500 000 de clienți. Grupul XTB pune la dispoziție clienților săi o platformă dezvoltată in-house, premiată de-a lungul anilor, respectiv xStation și xStation Mobile prin intermediul căreia clienții tuturor sucursalelor XTB pot avea acces la peste 5400 de instrumente financiare, incluzând Acțiuni cu deținere, ETF-uri cu deținere și CFD-uri cu activ suport pe forex, indici, mărfuri, acțiuni, ETF-uri și criptomonede. Prin intermediul diviziei de business instituțional, respectiv X-Open Hub, XTB este și un furnizor de tehnologie pentru instituțiile financiare din întreaga lume. Află mai multe detalii pe www.xtb.ro.

Avertisment cu privire la riscuri:
CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 81% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Acest material este o comunicare de marketing în sensul articolului 24 alineatul (3) din Directiva 2014/65 / UE a Parlamentului European și a Consiliului din 15 mai 2014 privind piețele de instrumente financiare, și de modificare a Directivei 2002/92 / CE și a Directivei 2011 / 61 / UE (MiFID II). Comunicarea de marketing nu este o recomandare de investiții sau o recomandare de informații sau o recomandare care sugerează o strategie de investiții în sensul Regulamentului (UE) nr. 596/2014 al Parlamentului European și al Consiliului din 16 aprilie 2014 privind abuzul de piață ( reglementarea abuzului de piață) și de abrogare a Directivei 2003/6 / CE a Parlamentului European și a Consiliului și a Directivelor Comisiei 2003/124 / CE, 2003/125 / CE și 2004/72 / CE și a Regulamentului delegat (UE) 2016/958 al Comisiei din 9 596/2014 al Parlamentului European și al Consiliului în ceea ce privește standardele tehnice de reglementare pentru aranjamentele tehnice pentru prezentarea obiectivă a recomandărilor de investiții sau a altor informații care sugerează strategii de investiții și pentru dezvăluirea de interese particulare sau indicații de conflicte de interese sau orice alte sfaturi, inclusiv în domeniul consultanței în materie de investiții, în sensul Legii privind tranzacționarea cu instrumente financiare din 29 iulie 2005 (de ex. Journal of Laws 2019, articolul 875, astfel cum a fost modificat). Comunicarea de marketing este pregătită cu cea mai mare diligență, obiectivitate, prezintă faptele cunoscute autorului la data pregătirii și este lipsită de orice elemente de evaluare. Comunicarea de marketing este pregătită fără a lua în considerare nevoile clientului, situația sa financiară individuală și nu prezintă nicio strategie de investiții în niciun fel. Comunicarea de marketing nu constituie o ofertă de vânzare, oferire, abonament, invitație la cumpărare, reclamă sau promovare a oricărui instrument financiar. XTB SA nu este responsabilă pentru acțiunile sau omisiunile niciunui client, în special pentru achiziționarea sau cedarea instrumente, întreprinse pe baza informațiilor conținute în această comunicare de marketing. În cazul în care comunicarea de marketing conține informații despre orice rezultat cu privire la instrumentele financiare indicate în acestea, acestea nu constituie nicio garanție sau prognoză cu privire la rezultatele viitoare.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *