DS 7 naar hoger plan getild – REVIEW (2022),- AutoRAI TV

DS 7 naar hoger plan getild - REVIEW (2022),- AutoRAI TV

Met 110.000 exemplaren mag je de DS 7 Crossback best een bescheiden succesnummer noemen. Helemaal omdat DS Automobiles in de markt werd gezet als een op zichzelf staand automerk. DS heeft zijn 7 nu vernieuwd en die heet simpelweg DS 7. Een rijtest.

De DS 7 Crossback verscheen in 2017 op de markt. Het was de eerste volledig door DS ontwikkelde SUV met een doel voor ogen: de ultieme reisauto zijn, Franse stijl. En dat beviel in 2017 – getuige
onze DS 7 Crossback rijtest van dat jaar – uitstekend. DS Automobiles tilt zijn DS 7 nu naar een hoger plan, althans: dat is de bedoeling. Wat is er nieuw? En nog belangrijker: hoe rijdt de vernieuwde DS 7?

Allereerst de naam. Crossback is niet meer. Op de achterklep schrijft DS onder de achterruit nu voluit zijn merknaam. DS Automobiles heeft ook de bumpers aangepast en een nieuwe grille geïnstalleerd. Het ontwerp van de LED-achterlichten met vortex-effect is eveneens nieuw en voorzien van een donkere metallic afwerking.

Wil je geen enkele video van AutoRAI TV missen? Abonneer je dan op ons Youtube-kanaal en op onze AutoRAI.nl Weekly-nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte.

Op AutoRAI.nl vind je alles waar het hart van een autoliefhebber sneller van gaat kloppen. In beeld én geluid van stadsauto tot supercar. Ons team levert u het laatste nieuws, lifestyle & gadgets en nog veel meer.

Volg AutoRAI.nl!
YouTube: http://youtube.com/autoraitv
Facebook: https://www.facebook.com/autorai
Instagram: http://instagram.com/autorai.nl
Twitter: https://twitter.com/AutoRAI
AutoRAI.nl Weekly: https://autorai.nl/aanmelden-weekly/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *