Tyler Rake: A kimenekítés 2. | Exkluzív első betekintés | Netflix

Tyler Rake: A kimenekítés 2. | Exkluzív első betekintés | Netflix

Chris Hemsworth és Sam Hargrave rendező visszatér a TYLER RAKE: A KIMENEKÍTÉS 2. részében, ahol a kaszkadőrök mutatványai éppolyan észbontóak, mint a kamera túlsó oldalán kifejtett erőfeszítések.

Chris Hemsworth visszatér Tyler Rake szerepében a TYLER RAKE: A KIMENEKÍTÉS 2. részében, a Netflix kasszasikerének számító TYLER RAKE: A KIMENEKÍTÉS folytatásában. Miután alig élte túl az első film eseményeit, Rake visszatér az ausztrál zsoldos szerepében, akinek újabb halálos küldetése van: ki kell menekítenie egy kegyetlen grúz gengszter meghurcolt családját a börtönből, ahol fogva tartják őket.

Hemsworth újra együtt dolgozik Sam Hargrave rendezővel. A produceri teendőket Joe és Anthony Russo produkciós irodája, az AGBO látta el, a forgatókönyvet pedig Joe Russo írta. Golshifteh Farahani visszatér az első részben megismert szerepébe, és feltűnik még a filmben Daniel Bernhardt és Tinatin Dalakishvili.

Feliratkozás: https://bit.ly/2v7LZcZ

A Netflixről:
A Netflix a világ vezető szórakoztató streaming szolgáltatása, amely több mint 190 országban, 221 millió előfizető számára kínál filmeket, tévésorozatokat, dokumentumfilmeket és mobiljátékokat nagy választékban és számos nyelven. Az előfizetők korlátozás nélkül tekinthetik meg a tartalmakat, bárhol és bármikor, bármilyen internethez csatlakozó, képernyővel rendelkező eszközön. Az előfizetők emellett bármikor elindíthatják, megállíthatják és folytathatják a tartalmak megtekintését – reklámok és hűségidő nélkül.

Tyler Rake: A kimenekítés 2. | Exkluzív első betekintés | Netflix
http://www.youtube.com/NetflixMagyarország

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *